Zavřít reklamu

Apple se během výroby vlajkové lodě iPhone X potýkal s mnoha problémy. Před několika týdny jsme vás informovali o tom, že podle jednoho dodavatele je k dostání z původně plánovaného počtu pouze čtyřicet procent komponentů pro iPhone X. Podle serveru DigiTimes však dodavatelé dosáhli stabilnější produkce problémových součástek.

První zásoby prémiového modelu se dostávají konečně do zemí, ve kterých se bude prodávat, což zjistila čínská společnost Xinhuanet. Foxconn měl v uplynulých dnech odeslat přes 46 500 jednotek iPhonů X do Nizozemska a Spojených arabských emirátů. Podle zdrojů z dodavatelského řetězce Applu by měly zásoby koncem října a začátkem listopadu výrazně růst.

Výrazně se zlepšila produkce některých klíčových komponentů, zejména 3D snímače (kamera TrueDepth), který byl označen za hlavní překážku ve výrobě iPhonu X. Ale nejnovější informace naznačují, že dodavatelé budou schopni uspokojit poptávku Applu před vánočními svátky.

Předpokládá se, že objednávky iPhonu X ve čtvrtém čtvrtletí letošního roku porostou a začátkem příštího roku zpomalí. Apple bude mít dostatečné zásoby iPhonu X, a tak dokáže pokrýt poptávku po zařízení až do prvního čtvrtletí následujícího roku.

Prozatím je nejasné, jak moc bude iPhone X žádaný. Názory analytiků se různí, přičemž někteří tvrdí, že iPhone X se stane nejoblíbenějším iPhonem vůbec. Uznávaný analytik Ming-Chi Kuo naznačil, že předobjednávky na iPhone X překročí hranici 40 milionů, možná i 50 milionů.

Real iPhone X FB

Dnes nejčtenější

.