Zavřít reklamu

Uživatelé narazili s příchodem iOS 11 na další problém. Tentokrát se některým nedaří otevřít aplikace GarageBand přímo od Applu. Při pokusu o spuštění se přibližně sekundu načítá obsah a následně aplikace spadne. Bohužel nepomáhá ani ukončení v přepínači aplikací nebo tvrdý restart zařízení. Apple však nyní přislíbil brzkou opravu.

GarageBand nefunguje jen na iPhonech, iPadech a iPodech touch, na kterých již běží nový iOS 11. Společnost uživatelům radí, ať deaktivují synchronizaci GaraBand skrze iCloud, a to v Nastavení –> Apple ID –> iCloud. Jedná se však o skutečně dočasné řešení, protože deaktivací přijdou uživatelé o všechny projekty uložené na iCloud Drive. Stejně tak se budou všechny skladby ukládat do zařízení namísto do cloudu.

Apple by mohl s opravou přispěchat už v iOS 11.1, který je v současné době ve fázi testování. Ostré verze systému se s největší pravděpodobností dočkáme společně se zahájením prodejů iPhonu X, konkrétně tedy na začátku listopadu. Problém naštěstí trápí jen určitou skupinu uživatelů, kteří se s problémem svěřili na Twitteru a v zahraničních diskuzních fórech.

garageband-iOS 11

Dnes nejčtenější

.