Zavřít reklamu

Keyboard s numerickou klávesnicí. Nyní, po čtyřech měsících hlásí stránky Applu, že bude klávesnice dostupná až za 6-7 týdnů. Právě opožděné doručení nám naznačuje, že Apple představí nový model, a to po boku iMacu Pro, který se měl dostat do prodeje už v prosinci.

Jak anglické, tak i české stránky Applu informují o aktuální nedostupnosti Magic Keyboard s numerickými klávesami. Právě zmiňovaných 6-7 týdnů odkazují příhodně na začátek prosince, kdy by si měl svou prodejní premiéru odbýt iMac Pro, který Apple ukázal už v červnu na WWDC, a dost možná po jeho boku nastoupí i nová klávesnice.

Ta by mohla být vybavena podsvětlením a možná dokonce i Touch Barem, který je u Applu brán jako skvělý nástroj pro profesionální uživatele. A vzhledem k faktu, že iMac Pro jednoznačně na profesionály cílí, bylo by trochu zvláštní, kdyby jim nebyl schopný nabídnout Touch Bar jako na MacBooku Pro.

Koncept Magic Keyboard s Touch Barem:

Určité spekulace v minulosti polemizovaly i o Touch ID v externí klávesnici, ale jeho integrace do samostatného příslušenství by mohla pro Apple představovat problém, a to především z hlediska bezpečnosti.

Nicméně, spolu s iMacem Pro bude dodáváno i speciální příslušenství. Apple totiž ke svému profesionálnímu desktopu přidá Magic Mouse 2, Magic Trackpad 2 a Magic Keyboard s numerickou částí ve Space Gray provedení. Příslušenství tedy bude dokonale ladit k šasi iMacu, ale podle informací z června nebude samostatně prodejné.

magic-keyboard-touch-bar-koncept-fb

 

Dnes nejčtenější

.