Zavřít reklamu

Apple začal spolupracovat se společností Amblin Television Stevena Spielberga a televizní stanicí NBC Universal Comcast. Učinil tak pro natočení nových epizod sci-fi série Amazing Stories, uvádí The Wall Street Journal. Amazing Stories je hororový sci-fi seriál, který patří Spielbergovi. Epizody tohoto seriálu původně běžely na stanici NBC od roku 1985 do roku 1987. Během tohoto dvouletého působení získal seriál pět cen Emmy.

Apple se rozhodl natočit 10 nových epizod společně se společností Amblin a NBC Universal. Rozpočet na jednu epizodu činí více než 5 milionů dolarů. Výkonným producentem by se měl stát Steven Spielberg, tvrdí The Wall Street Journal.

Amazing Stories je první seriál, který Apple převzal od doby, kdy v červnu zaměstnal Zacka Van Amburga a Jamieho Erlichta. Tito představitelé pomáhali produkovat seriály, jako například Breaking Bad (Perníkový táta), The Crown a Better Call Saul (Volejte Saulovi). Nyní se tito představitelé snaží pro Apple vést video-programování po celém světě.

Tato nová show bude vysílána po boku již existujících od Apple – Planet of the Apps a Carpool Karaoke: The Series. Tento seriál by měl být schopný více konkurovat obsahu Netflixu a Amazonu. Zvěsti naznačují, že se jablečná společnost snaží dohodnout s „áčkovými“ talenty, aby jejich shows mohly běžet například po boku Netflixu a jeho seriálu Stranger Things.

amazing_stories_fb

Zdroj: macrumors.com

Dnes nejčtenější

.