Zavřít reklamu

CEO cupertinské společnosti Tim Cook během následujícího týdne navštíví Francii. Podle tamních serverů iPhone.frMac4Ever.com se má šéf Applu setkat s prezidentem Emmanuelem Macronem. Podle programu francouzského prezidenta je schůzka naplánována už na dnešek, tedy na pondělí 9. října.

Podle všeho se Tim Cook a Emmanuel Macron zaměří na Evropu jako na celek, přičemž budou probírat především vzdělávání, startupy a daně. Tim Cook se všemi uvedenými tématy zabývá už dlouho. Domnívá se například, že je velice důležité, aby bylo kódování zakomponováno do vzdělání na školách. Dokonce volal po daňové reformě, která by usnadnila velkým firmám, jako je Apple, přinést peníze zpět do Spojených států.

Tim Cook v letošním roce ve Francii jednou byl, a to hned někdy na začátku roku, kdy se zastavil i v jedné z místních jablečných prodejen, aby pozdravil zaměstnance a zákazníky. Udělal si také čas na rozhovor, ve kterém promluvil o umělé inteligenci, rozšířené realitě a daních.

Tim Cook a Emmanuel Macron se sejdou dopoledne, a to konkrétně v 10:15 hodin našeho času. Určitě vás budeme informovat o tom, co se na meetingu probíralo.

Tim Cook bad FB

Zdroj: 9TO5Mac

Dnes nejčtenější

.