Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

DesignLab Studio
Vytvářejte krásné a profesionální grafické designy s aplikací DesignLab Studio. Na výběr máte z milionů obrázků, fontů a přizpůsobitelných šablon, perfektních zejména pro sociální média. Vytvářet ale můžete i fotografie s vodoznakem, pohlednice, pozvánky, nebo letáky.

[appbox appstore id688319243 oldprice=“89Kč“]

Vantage Calendar
Vantage Calendar je kalendářem a to-do listem zároveň. Pomůže vám uspořádat si svůj pracovní i osobní život, udržet si přehled ve všech důležitých událostech a úkolech a využívat řadu jiných užitečných funkcí.

[appbox appstore id777313686 oldprice=“119Kč“]

MessageMe
S MessageMe můžete konečně používat WhatsApp Messenger na svém iPadu. K synchronizaci s WhatsAppem používá MessageMe oficiální webovou službu web.whatsapp.com. Aplikace je bezpečná, jednoduchá na použití a zcela bez reklam.

[appbox appstore id1050428971 oldprice=“29Kč“]

Coyn
Coyn je jednoduchá, bezpečná a stylová cesta ke správě vašich financí. Pomůže vám vylepšit váš osobní i rodinný rozpočet, aplikaci můžete ovládat prostřednictvím funkce 3D Touch.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“59Kč“]

iPixBox Pro
iPicBox je krásný a výkonný nástroj pro správu a ukládání obrázků a fotografií. Každý soubor nebo složku můžete zabezpečit pomocí Touch ID, aplikace umožňuje vyhledávání obrázků.

[appbox appstore id1013779674 oldprice=“29Kč“]

Allpass Pro`
AllPass je aplikace, která uchovává veškeré vaše důležité informace v bezpečí. Umožňuje rychlý a bezpečný přístup ke všem datům za pomoci Touch ID, podporuje používání složek i bezpečnou synchronizaci s ostatními zařízeními.

[appbox appstore id416319402 oldprice=“89Kč“]

ENZO – Haptic Keyboard
Při používání aplikace ENZO na iPhonu 7 a novějším si můžete vychutnat haptickou odezvu i při psaní na klávesnici. Rozhraní klávesnice je intuitivní a důvěrně známé všem, kteří používají iOS zařízení.

[appbox appstore id1289045781 oldprice=“29Kč“]

Abandoned

Bojujte se zombies a probojujte si svou cestu zpět domů. Abandoned je adventura, ve které jde o přežití v oblasti plné nebezpečí a záhad. Troufnete si na to?

[appbox appstore id1011129367 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 30817

Dnes nejčtenější

.