Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

BitEmoji Real Emotion Stickers
Existují emoce, které nelze vyjádřit obyčejnými standardními emotikony. Tato aplikace slouží všem, kteří se rádi vyjadřují stručně, ale výstižně. V nabídce je více než tisícovka nových emotikonů s možností zvětšení, stejně jako kategorie „Oblíbení“ a „Naposledy použití“.

[appbox appstore id1088683933 oldprice=“59Kč“]

MyTracks
Sledujte své trasy, svůj výkon, a sdílejte své venkovní aktivity s přáteli. MyTracks je profesionální GPS aplikace, která zaznamenává příslušná data, kdykoliv jste venku. Své lokace můžete ukládat a importovat či exportovat ve formátu CSV, GPX, KML či KMZ.

[appbox appstore id589672062 oldprice=“119Kč“]

PaintVideo
PaintVideo je jednoduše použitelná aplikace, která vám umožní kreslit a psát na video, přidávat k němu hudbu a různě ho upravovat. Své kresby i nápisy na videu můžete animovat, máte možnost vystřihnout nechtěné momenty a mnoho dalšího.

[appbox appstore id918359409 oldprice=“149Kč“]

SpeedText
Pište rychle, snadno, a tak, jak vám nejlépe vyhovuje – bez klávesnice. SpeedText je aplikace pro ruční zadávání poznámek. Text se vám ukáže zhruba 0,5 sekundy poté, co ho zadáte na virtuální „podložce“. Write quickly! No keyboard needed!!

[appbox appstore id317722153 oldprice=“59Kč“]

Batman – The Telltale Series

Začněte své dobrodružství – Epizodu 1 – právě teď. Objevte rozsáhlé následky svých rozhodnutí coby Temného rytíře a svými činy ovlivněte osud legendárního Batmana.

[appbox appstore id1135127134 oldprice=“149Kč“]

BlastBall MAX
BlastBall MAX je ultimátní výzvou pro všechny fanoušky puzzle her. Vaším cílem bude seřadit pět balónků v řadě, hra ale skrývá plno jiných možností. Pokoříte všech 90 misí?

[appbox appstore id954246472 oldprice=“59Kč“]

Love Gears
Love Gears je unikátní a inovativní puzzle hra, která vás stoprocentně zabaví na dlouhé hodiny. Nechte potrápit své mozkové závity a zkuste projít 54 úrovní o nejrůznější obtížnosti.

[appbox appstore id595293892 oldprice=“29Kč“]

Just Ski!
Lyžařská sezóna je tu. Tentokrát v barevném, minimalistickém designu a ve hře, která nepostrádá zábavnost a nápaditost. Zkráta lyžujete.

[appbox appstore id1202396982 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 41017

Dnes nejčtenější

.