Zavřít reklamu

Google dnes představil další členy z rodiny Google Home, a to konkrétně Google Home Mini a Google Home Max. Inteligentní reproduktory menších rozměrů můžete rozmístit do jednotlivých místností v domě a využívat je jako celistvý systém poskytující služby Google Home a Google Assistant. Atraktivnější novinkou je však Google Home Max, který je větší a dvacetkrát hlasitější než Google Home. Internetový gigant dále představil funkci Voice Match, která rozpozná váš hlas a změní odpovědi podle vašeho účtu na Googlu.

Google Home Mini

Google Home Mini bude stát 49 dolarů (cca 1 100 korun) a předobjednávky budou spuštěny v úterý, ale pouze v sedmi zemích, a to v Austrálii, Kanadě, Francii, Německu, Japonsku, Velké Británii a Spojených státech. Inteligentní reproduktor se dostane do prodeje 19. října. Google Home Mini je vyroben ze stejného materiálu jako VR headset Daydream View. Bude disponovat čtyřmi LED diodami na vrchní straně. A k dostání bude ve třech barevných variantách, a to v Coral, Chalk a Charcoal.

Google Home Max

Google Home Max je trochu dražší záležitostí, přičemž vyjde na 399 dolarů (cca 8 800 korun). Do prodeje se dostane až v prosinci, stejně jako jablečný inteligentní reproduktor HomePod. Začne se prodávat nejprve ve Spojených státech, potom až v dalších zemích světa. Google Home Max bude pouze ve dvou barevných verzích, a to Chalk a Charcoal. Při objednání dostanete roční předplatné YouTube Music, a tak doufejme, že se brzy YouTube Music dostane i do našich končin. Zajímavou novinkou je funkce Smart Sound, která dokáže přizpůsobit zvuk tomu, v jaké místnosti se zrovna nacházíte. Používá pokročilé algoritmy a umělou inteligenci k tomu, aby nastavila opravdu kvalitní zvuk a zajistila co nejlepší akustický výkon.

google home max fb

Dnes nejčtenější

.