Zavřít reklamu

Před více než třemi týdny se nám představily nové vlajkové lodě iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone X. Nové osmičky jsou již nyní v prodeji, zatímco na iPhone X si ještě asi nějaký čas počkáme. Většina uživatelů, kteří se chystají přejít z iPhonu 7 na iPhonu 8 a podobně si může oddechnout, ochranné kryty ze “staré” sedmičky pasují i na nový iPhone 8, u ochranných skel tomu již tak úplně není. Pokud jste se rozhodli pro přechod z iPhonu 7 na iPhone 8 či aktualizaci svého mobilního “arzenálu”, rozhodně nezapomeňte vybavit dostatečnými ochrannými prvky.

Ochranné Tvrzené sklo pro iPhone 8, nebo iPhone 8 Plus

Pokud jste opravdu nedočkaví a rozhodli jste se pro koupi nového iPhonu 8 či iPhonu 8 Plus, můžete použít staré kryty z iPhonu 7, nebo iPhonu 7 Plus, ale ochránit displej byste měli již novými ochrannými tvrzenými skly, které se malinko liší od těch na předchozí modely. Navíc díky právě probíhající akci, pokud zadáte slevový kód sklo20, získáte 20% slevu na celou objednávku.

  • Ochranné Tvrzené sklo pro iPhone 8 již od 239 korun!
  • Ochranné Tvrzené sklo pro iPhone 8 Plus již od 279 korun!
tvrzeny sklo_iPhone8

3D Ochranné Tvrzené sklo pro iPhone X

Přestože nový iPhone X ještě nevyšel, již nyní si můžete zakoupit ochranná tvrzená 3D skla, která pokryjí a ochraní celý úžasný displej této novinky. K dispozici vám jsou ve dvou barevných provedeních. Bílé a Černé. Navíc nyní za skvělou, zaváděcí cenou.

  • 3D Ochranná Tvrzená skla pro iPhone X v černém či bílém provedení již od 319 korun! (téměř 50% sleva)

Ochranný gumový kryt pro iPhone 8, iPhone 8 Plus nebo iPhone X

Ideálním ochranným prvkem k ochrannému sklu je průhledný obal, který nyní můžete zakoupit pro všechny dostupné i nedostupné modely iPhonů. Ano, i nedostupné. Tedy pro i pro iPhone X! Perfektní, pevný, gumový, přesně do ruky, co ochraní Váš iPhone proti menším nárazům a odřeninám a perfektně padne do každé ruky! Slevový kód sklo20 platí pro všechny zmíněné produkty.

Obal-iPhoneX
tvrzeny sklo iPhone X

Dnes nejčtenější

.