Zavřít reklamu

Ujíždíte na seriálu Hra o trůny a mrzí vás, že si ho užíváte pouze v podobě seriálu či knihy? Pak máme přesně pro vás skvělou zprávu. Na konci října (přesněji 19.) se v App Storu na našich iPhonech či iPadech objeví i zpracování herní. Dobrodružství, které zažívají Jon Snow či Daenerys Targaryen, tak okusíte v bitvách na život a na smrt na vlastní kůži.

Vývojáři ze studia Turbine vytvořili podle jejich slov kvalitní strategickou MMO, ve které budete mít za úkol přežít a vydobýt si respekt sedmi království. V rámci příběhu byste měli navštívit i ikonická místa, jakým je například rodiště Starků – Zimohrad. Již samotný trailer však napovídá, že na růžích mít ustláno rozhodně nebudete. Bílí chodci jsou vám totiž na každém vašem kroku v patách.

Bohužel, jak je v posledních letech zvykem, hra bude zřejmě obsahovat i mikrotransakce, které odemknou daleko lepší možnosti zábavy. Pokud po nich však nesáhnete, k úspěchu se dostanete také, byť trochu trintější cestou. Při tomto postupu si však alespoň “prolezete” veškerá zákoutí, na která byste jinak nenarazili a atmosféru hry si užijete na plno. Pokud jste však příznivci kvalitní akce typu Grand Thieft Auto, nové GoT si ani nestahujte. Nadšení byste z něj pravděpodobně nebyli. Ostatně, to posuďte sami z krátkého gameplaye, který se na YouTube při testování hry objevil.

GoT-game-fb

Dnes nejčtenější

.