Zavřít reklamu

Pracovna je pro mně osobně místem, ve kterém trávím nejvíce času z celého dne, proto jsem se jej po pár letech rozhodl trošku změnit a využil jsem masivní ve spojení, jak jinak než s produkty od Applu. Na stolech můžete vidět 27″ 5K iMac a 27″ Apple Thunderbolt displej, o zvuk se starají reproduktory Klipsch R-15PM a k ovládání používám klasickou Magic Mouse a Apple Wireless keyboard, obojí druhé generace. Fotografie jsme se rozhodli pořídit proto, protože věříme že vás mohou inspirovat a třeba se i vy rozhoupete a předěláte svou pracovnu nebo kancelář.

Co se kabeláže týká, existuje na světě asi milion řešení, jak přidělat kabely ke stolu tak, aby nebyly z žádného úhlu vidět. Mně se nejvíce osvědčilo řešení od společnosti SapiSelco, která nabízí jednoduché čtverce s úchytem na flexi – stahovací pásku. Čtverce jsou podlepeny kvalitní oboustrannou samolepkou a na spodní straně stolu drží jak přibité. Za 25 kusů dáte pár desítek korun a flexi kabely má buď každý doma nebo je za pár korun koupíte také kdekoli. Nejvíc se mi na tomto systému uchycení kabelů líbí naprostá svoboda v tom, kam a jak čtverce nalepíte a jak moc pásky stáhnete.

Uvidíte sami pro jaké řešení se rozhodnete a jak změníte svou pracovnu nebo kancelář, tedy jestli to vůbec potřebuje, třeba je místo na kterém sedíte právě nyní vašim ideálem. Kancelář nebo pracovna je samozřejmě věcí vkusu, proto berte tento článek jen jako zajímavou možnost inspirace s tím, že se můžete podívat jak vypadá spojení masivního dřevěného nábytku a nejmodernějšího řešení od Applu. Apple a jeho filozofie se obzvlášť v poslední době čím dál tím víc ubírá stylem spojení přírodních materiálů. Pokud máte fotografie své pracovny, budeme rádi když se o ně podělíte v komentářích pod tímto článkem.

IMG_1108

Dnes nejčtenější

.