Zavřít reklamu

Září je pro nás tradičně měsíc, kdy si celá redakce sáhne až na dno svých sil. Představení nového iPhonu, vydání nových iOS, zahájení prodeje nových iPhonů a první problémy. To vše jsou tradičně věci na které se rok co rok musíme připravit. O to větší radost pak má celá redakce, když se vše podaří a letos se nám dařilo nad očekávání. Když jsme před rokem měli 541 tisíc unikátních návštěvníků, říkal jsem šéfredaktorovi Danovi, že letos bych chtěl 750 tisíc, a i když jsme tomu příliš nevěřili, byl to cíl, který jsme si stanovili.

Nakonec se nám podařilo od 1. 9. 2017 do 30. 9. získat neuvěřitelných 801 572 unikátních uživatelů, 2 055 828 návštěv a 7 621 593 zobrazení stránek. Co se týká reálných uživatelů dle auditovaného měření společnosti Netmonitor podařilo se nám získat 645 343 čtenářů, což znamená že nás čte každý 15. obyvatel České republiky. Pokud se pak podíváme čistě na řazení dle návštěvnosti podle auditovaného měření Netmonitor, je LsA 6. nejnavštěvovanější web v ČR/SR v kategorii IT. Pro LsA to znamená neskutečný úspěch zejména v kontextu toho, že náš server je zaměřen pouze na informace o jedné jediné společnosti/značce z oblasti IT, zatím co drtivá většina ostatních serverů pak přináší zpravodajství z celého světa technologií.

V součtu všech tří našich hlavních webů, tedy Letem světem Applem, Jablíčkař.cz a Samsungmagazine.eu se nám podařilo poprvé v historii překonat 1 000 000 UIP za měsíc. Chceme poděkovat všem našim čtenářům, které baví náš obsah a navštěvují LsA v takové míře, o které se nám dříve ani nesnilo. Děkujeme také všem našim partnerům, jejichž spolupráce si nesmírně vážíme!

Letem svetem Applem

Dnes nejčtenější

.