Zavřít reklamu

Říká se, že neštěstí nechodí po horách, ale po lidech. Přesně toto rčení si teď nejspíš říká američanka Lovely Love Harris. Té se stalo před nedávnem ve floridském Apple Storu velmi nepříjemné zranění. A jak to v Americe bývá, celá věc bude mít dohru u soudu, před kterým bude muset Apple vysvětlit, proč ke zranění vůbec došlo.

Žena zažalovala Apple za to, že jí na rameno údajně spadla police, na které byly v Apple Storu vystaveny produkty. Při hledání krytu na její iPhony ji totiž zaměstnanec pravděpodobně nedopatřením shodil a žalobkyni tak přivodil vážné zranění.

Ač se žena uzdravila vcelku zdárně, stěžuje si neustále na velké bolesti, které jí budou podle jejich lékařských posudků doprovázet do konce života. A právě na tom staví její obhájce celou žalobu. Je si totiž vinou Applu jistý a o výsledcích soudního sporu nepochybuje.

Apple se k celému případu podle všech informací doposud nevyjádřil. Pravděpodobně totiž věří, že se zdravotní posudky, které se budou nyní prověřovat, nezakládají na pravdě a odškodné za doživotní újmu platit nebude. Nechme se tedy překvapit, jak se celá zápletka nakonec vyvrbí.

Apple store Brussels FB

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.