Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Paintkeep Painting
Probuďte v sobě kreativitu a proměňte své fotografie ve skutečná umělecká díla. Aplikace Paintkeep Painting vám nabídne řadu zajímavých filtrů s efektem akvarelu nebo skici.

[appbox appstore id1154401422 oldprice=“89Kč“]

iScan Pro
iScan Pro promění vaše iOS zařízení ve spolehlivý mobilní skener. Mezi jeho další funkce patří správa souborů, ochrana hesel, anotace a podpisy, tisk a další.

[appbox appstore id1030970372 oldprice=“59Kč“]

B50
Chcete se pobavit? Překvapit kamaráda, šokovat přítelkyni? Vyzkoušejte tuto go-to selfie aplikaci, která ozvláštní vaše videokomunikace. Okořeňte konverzace s vašimi přáteli padesátkou zábavných video filtrů.

[appbox appstore id1271763639 oldprice=“89Kč“]

SpeedText
SpeedText je aplikace pro pořizování poznámek. Slova i číslice můžete zadávat na podložku přímo na obrazovce, text se v aplikaci zobrazí v průběhu půl vteřiny od chvíle, kdy zvednete prst z podložky.

[appbox appstore id317722153 oldprice=“59Kč“]

Pixter Scanner
Pixter Scan OCR je elegantní a jednoduchou cestou k extrahování textu z vašich obrázků. Proměňte svůj iPhone ve výkonný multifunkční scanner s překladatelskými schopnostmi.

[appbox appstore id622615952 oldprice=“119Kč“]

Symbolic Calculator
Symbolic Calculator je multifunkční high-endová vědecká kalkulačka, která vám umožní provádět všechny možné druhy nejrůznějších operací. Je ideální pro všechny, pro které je matematika nedílnou součástí studijního či pracovního života.

[appbox appstore id395145192 oldprice=“29Kč“]

Legend
Proměňte svůj text v úžasné animace díky této legendární aplikaci. Rozpohybujte stylově jakýkoliv text a sdílejte své výtvory na Instagramu, Twitteru, v iMessage či WhatsApp.

[appbox appstore id945320876 oldprice=“59Kč“]

 

QuestLord
Zahrajte si tahovou RPG hru v klasickém stylu tohoto oblíbeného žánru. Převezměte roli osamělého hrdiny, který musí zabránit naprosté destrukci Shattered Realm.

[appbox appstore id510864423 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 25917

Dnes nejčtenější

.