Zavřít reklamu

Nové iPhony 8 a iPhony 8 Plus dnes v zahraničí dorazily prvním zákazníkům. Zároveň úderem včerejšího dne skončilo informační embargo na zveřejnění videorecenzí, a tak zahraniční YouTubeři, kteří dostali telefony od Applu přednostně na otestování, vyslali do světa svá první videa s názory na oba nové telefony. Díky těmto dvěma faktorům se tak můžeme podívat na první unboxing videa.

Všichni novináři a YouTubeři dostali vždy naprosto shodné varianty iPhonů – iPhone 8 ve stříbrném a iPhone 8 Plus ve zlatém provedení. Pro unboxing Space Gray varianty je tak potřeba chvíli hledat a zdá se, že právě vesmírně šedá je zpočátku dostupná jen v omezeném množství, obzvláště pak model s 256GB úložištěm.

Balení se od loňských modelů změnilo jen minimálně. Na krabičce je vyobrazená zadní strana iPhonu 8 nebo 8 Plus a je jí přidán jakýsi náznak lesku, který naznačuje, že jsou záda nyní skleněná nikoli hliníková jako u iPhonů 7. Balení Gold varianty iPhonu má nádech do zlaté, není tady bílé jako u iPhonů 7, a změnilo se i provedení balení Space Gray modelu, které je kompletně černé. V případě iPhonu 7 byla u základního černého modelu krabička bílá, až u Jet Black varianty byla kompletně černá. Je ovšem pravda, že iPhone 8 svými skleněnými zády má mnohem blíže právě k lesklé Jet Black, nežli k matné Black u loňských modelů.

Vnitřek balení se ale oproti minulému roku nijak nezměnil. Po otevření krabičky na nás opět jako první přivítají samolepky a manuál. Následně se už přestavuje samotný telefon, pod kterým se skrývá příslušenství – Lightning sluchátka (EarPods), Lightning kabel, 5W adaptér a redukce s Lightning na 3,5mm jack.

Samotné telefony pak zaujímají hlavně svým barevným provedením. Stříbrná je oproti loňsku výrazně světlejší, v některých případech vypadá dokonce i jako bílá, a tak má možná o něco blíže k bílému iPhonu 4, který měl také skleněná záda. Hodně povedená je nová zlatá, která má lehký nádech růžové a zatímco pod skleněnými zády je hodně světlá, po stranách je naopak výraznější a má jakýsi odstín mědi. Vesmírně šedá má pak díky skleněným zádům blíže spíše k černé než ke klasické Space Gray, a tak připomíná loňskou Jet Black variantu, ačkoli není tak sytě černá.

iPhone 8 Space Gray unboxing

Dnes nejčtenější

.