Zavřít reklamu

S příchodem iPhonu 8, iPhonu 8 Plus a Apple Watch Series 3 dorazil na scénu i nový odstín zlaté, kterou Apple u svých produktů začal používat. Nová barva je jakýmsi mixem předchozích zlatých variant, a tak si bere trošku od klasické žluté zlaté a stejně tak od růžově zlaté. Kromě osmičkových iPhonů a třetí série Apple Watch se v novou zlatou chlubí i hliníkový Lightning Dock. A na tom vám YouTuber DetroitBorg ukáže, jak se liší od starých odstínů.

DetroitBorg je známý tím, že rozbaluje a dokonce i vlastní všechny barevné varianty iPhonů, iPadů, Maců a stejně tak i různého Apple příslušenství, Lightning docku nevyjímaje. Díky tomu tak mohl novou zlatou porovnat s předchozími odstíny a ukázat, jak přesně jsou mezi sebou odlišné.

Nový odstín získal nádech mědi, ale zároveň tak trochu připomíná růžově zlatou, avšak má mnohem blíže k zlaté než k růžové u Rose Gold. Původně měl tento odstín dostat označení Blush Gold a chlubit se jím měl i nový iPhone X. Ten však nakonec dostal jen jen dvě varianty – Space Gray a Silver. Je ovšem možné, že se ještě zlaté v průběhu následujícího roku dočká, protože podle analytiků měl Apple se zlatým iPhonem X výrobní problémy a proto jej nakonec neuvedl.

Gold Lightning Dock FB

 

Dnes nejčtenější

.