Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Bright – English for beginners
Vyzkoušejte jednu z nejjednodušších cest k osvojení si základů angličtiny. S aplikací Bright si zlepšíte své jazykové schopnosti zábavnou, hravou formou s pomocí technologie Fast Brain.

[appbox appstore id1258621855]

Wallpaper 8
Vylaďte svůj iPhone nejnovějšími tapetami z aktuálně vydaných iPhonů. Získáte motivy a tapety ve Full HD ve více než 100 variantách. Nabídka je neustále aktualizována.

[appbox appstore id1277823046]

Fingerprint Password Login
Fingerprint Password si zapamatuje všechna vaše hesla a bezpečně je uloží. S pomocí této aplikace se můžete přihlašovat na nejrůznější webové stránky i k aplikacím za pomoci několika málo klepnutí.

[appbox appstore id1269678383]

Run and Burn
Díky aplikaci Run and Burn se můžete zbavit přebytečných kil a dostat své tělo do skvělé formy, a to v poměrně krátkém čase. Stačí následovat tréninkové plány, které vám aplikace nabízí. Run and Burn vychází vstříc i naprostým začátečníkům.

[appbox appstore id1274486873]

18 Minute Workout
Sedmiminutové cvičební bloky jsou vám už málo, stále ale ještě nemáte dost času nebo sil na hodinové návštěvy posilovny? Vyzkoušejte aplikaci 18 Minute Workout, která vám pomůže shodit nadbytečná kila, nabrat svaly a dostat se do formy.

[appbox appstore id1229243879]

Super Brick Smasher
Nová iOS hra v oldschool designu – to je Super Brick Smasher. Klepáním na displej svého iPhonu rozbíjíte cihly, získáváte body a pokoušíte se odemknout všech 21 postav.. Pozor na nebezpečné překážky.

[appbox appstore id1275216318]

OPUS: Rocket of Whispers
Cestujte napříč světem ledu a sněhu, přes spálené ruiny a zrádné vrcholy až k raketě, ve které dosáhnete ke hvězdám.

[appbox appstore id1199291635]

iOS Apps 31717

Dnes nejčtenější

.