Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

INKS
INKS je pinball pro novou generaci. Kombinuje v sobě radost z klasického pinballu s taktickými výzvami, které ověří hráčovy schopnosti. Při hře zároveň vytváříte vlastní umělecká díla.

[appbox appstore id1081847121 oldprice=“89Kč“]

DeGeo Camera
V základním nastavení obsahuje každá fotografie, kterou svým iPhonem pořídíte, data o GPS poloze. Aplikace DeGeo Camera vám umožní tato data skrýt tak, že k nim nikdo nebude moci získat přístup.

[appbox appstore id982305956 oldprice=“29Kč“]

Gymster Pro
Nudí vás neustále stejná stará cvičení a „zdravé“ recepty bez nápadu a bez chuti? Vyzkoušejte aplikaci Gymster Pro. Můžete si v ní plně přizpůsobit cvičební plán, sledovat vaši váhu a vybírat z více než 200 IIFYM receptů, řazených podle maker.

[appbox appstore id936247513 oldprice =“29Kč“]

Play XTreme Media Player
PlayerXtreme je videopřehrávač, který by neměl chybět v žádném iPhonu. Můžete na něm kdykoliv a kdekoliv sledovat filmy ve všech běžných formátech včetně těch, které iPhone běžně nepřehrává.

[appbox appstore id440488550 oldprice=“119Kč“]

Easy Spending
Easy Spending je jednoduchý a pohodlný nástroj pro sledování toku vašich financí. Je kompatibilní s iPhonem i iPadem, umožňuje bezpečné automatické zálohování i obnovení příslušných dat.

[appbox appstore id459019300 oldprice=“29Kč“]

My Own Clock
Nativní iOS hodiny vám připadají nudné? Vyzkoušejte My Own Clock – aplikaci, která vám umožní vytvořit si vlastní virtuální hodiny. Můžete použít jakýkoliv obrázek z vaší knihovny fotografií nebo použít některý z nabídky aplikace. U hodin si můžete zvolit formát času, zobrazení data, font i texturu.

[appbox appstore id974121469 oldprice=“29Kč“]

Action Tasks
Action Tasks je zábavný to-do list pro váš iPhone, který vás za splněné úkoly bude odměňovat. Sami si můžete zvolit způsob, jakým bude aplikace reagovat na splnění úkolu. Můžete si plně přizpůsobit seznamy, data a upozornění.

[appbox appstore id392028129 oldprice=“29Kč“]

Iron Fighter
Ve hře Iron Fighter ovládáte dvěma prsty dva malé robůtky, jejichž úkolem je prolomit štít svého nepřítele. Zvládnete je porazit všechny?

[appbox appstore id948685371 oldprice=“29Kč“]

 

iOS Apps 14917

Dnes nejčtenější

.