Zavřít reklamu

Pokud jste příznivci jablečných hodinek ze série Nike+, kterou Apple ve spolupráci se Nike vydává a i letos si chcete tento model pořídit, budete se muset obrnit trpělivostí. Letošní modely Nike+ totiž na pulty obchodů doputují o něco později než jejich klasičtí kolegové Apple Watch 3.

Zatím co se začnou Apple Watch 3 prodávat už 29. září a bude jich pravděpodobně dostatek, série Nike+ se o šest dní opozdí. Apple navíc prozradil, že jich k tomuto datu připraví jen omezené množství. Alespoň tak se tváří americký web Applu a stránky Macrumors.

Pokud se totiž podíváte na stránky Applu českého, zjistíte, že datum spuštění prodeje Apple Watch 3 Nike+ není stanoveno ještě vůbec. Na webu naleznete pouze nápis „Už brzy“. V úvahu tak připadá i možnost, že se jich na našem trhu dočkáme i o něco později než v USA.

Modely Nike+ se liší od klasických hned v několika ohledech. Jednak mají speciální pásky, které by měly být určeny především na sport. Nalezneme u u nich však také exkluzivní ciferníky v digitálním i analogovém stylu. Aplikaci Nike+, která je samozřejmě jejich součástí, pak spustíte poklepáním na ikonku přímo u ciferníku. Zajímavým benefitem jsou pak speciální tréninkové mody, které jsou doprovázeny zvukovými záznamy.

U nás se budou tyto hodinky prodávat za stejnou cenu, jakou výrobce stanovil i u klasických modelů. Za menší 38mm verzi tedy zaplatíte 9 790 korun, za větší 42mm pak 10 690 korun. Snad se jich tedy dočkáme opravdu brzy a nebudou nedostatkovým zbožím.

apple-watch-nike-series-3

Dnes nejčtenější

.