Zavřít reklamu

Součástí areálu Apple Parku je návštěvnické centrum, které už je podle posledních snímků takřka hotové. Serveru TheApplePost se do rukou dostaly fotografie, na němž dělníci pracovali i pozdě v noci. Apple chce pravděpodobně stihnout dokončit budovu ještě před úterní konferencí, na které má odhalit očekávaný iPhone X společně s dalšími zařízeními.

Budova návštěvnického centra je skleněná. Její součástí jsou dřevěné stoly, jež se používají také v kamenných prodejnách cupertinské společnosti. Poprvé se budou v Cupertinu prodávat nejnovější produkty Applu. Doposud tomu tak nebylo, gigant u svého sídla prodával jen dárkové předměty s logem nakousnutého jablka, nikoliv samotné přístroje.

Součástí návštěvnického centra je vyhlídka, ze které se otevírá panoramatický výhled na hlavní budovu Apple Parku. A návštěvníci si budou moct posedět v kavárně s venkovním posezením. Samotná budova se pyšní moderním designem. Většina stěn je vyrobena ze skla a karbonová střecha se světlíky dodává stavení ojedinělý šmrnc.

Prozatím není jasné, kdy Apple plánuje oficiálně otevřít návštěvnické centrum s vyhlídkou, ale vzhledem k tomu, že už je hotové, by to mohlo být už v úterý.

apple campus visitor fb

Zdroj: MacRumors

Dnes nejčtenější

.