Zavřít reklamu

Uniklý firmware finální verze iOS 11 prozradil nejenom spoustu informací o novém iPhonu, ale také například o Apple TV 4K, upravených AirPods nebo nové generace Apple Watch. O té už s určitostí víme, že nabídne LTE a téměř neznatelně upravený design v podobě červené korunky, kde pravděpodobně bude anténa. O čem ale ve firmwaru nebyla ani zmínka, je název nové generace hodinek. Bude se jednat Apple Watch 3, případně Apple Watch 2, nebo jen o novou sérii, tedy o Apple Watch Series 3?  Zdá se ale, že americký operátor Verizon už přesný název hodinek zná a prozradil ho ve své mobilní aplikaci.

Koncept nové série Apple Watch:

Zajímavé totiž je, že v kódech iOS 11 GM sice byla zmínka o Apple Watch s LTE, jenže software se zmiňoval jen o Apple Watch Series 1 a Apple Watch Series 2, tedy o modelech, které společnost představila před rokem. O Apple Watch Series 3 nebyl v kódu nikde ani zmínka. I tak ale podle Verizonu je právě to název pro nové Apple Watch. Několik uživatelů na Twitteru si všimlo, že v oficiální aplikaci operátora, konkrétně v sekci, kde se přidávají nová zařízení, už někdo z Verizonu stihl aktualizovat nabídku a obohatit ji o „Apple Watch Series 3“.

Díky LTE budou nové Apple Watch budou na iPhonu téměř nezávislé a kromě připojení na internet přes datovou síť operátora nabídnou samozřejmě i možnost provádění hovorů. Spolu s tím přinesou i zajímavý proces automatického nastavení operátora. Představit by se měly i v nových barevných variantách Blush Gold a Ceramic Gray, přičemž první zmiňovaná by měla dokonale ladit se zlatým iPhonem X.

Takhle přesně mají nové Apple Watch vypadat:

apple-watch-series-3-lte- fb

zdroj: reddit

 

 

Dnes nejčtenější

.