Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Real-Time Wx
Real-Time Wx představuje trojrozměrné vizualizace aktuálního světového počasí. Aplikace využívá dat z NASA a NWS a zobrazuje je na interaktivním virtuálním glóbu.

[appbox appstore id1102231742 oldprice=“29Kč“]

Tabata!
Čím více kil před svátky shodíte, tím méně jich budete muset shazovat poté. A při shazování kil se počítá každá minuta. Vyzkoušejte intenzivní, ale krátká cvičení, která vás dostanou do formy.

[appbox appstore id719527874 oldprice=“59Kč“]

Splashy Water Tracker
Pitný režim by se rozhodně neměl zanedbávat. Pokud se zapomínáte napít (nealkoholických nápojů), pomůže vám aplikace Splashy Water Tracker. Zlepší váš pitný režim za pomoci her a upomínek, je kompatibilní s iPadem i Apple Watch a nabízí integraci s Apple HealthKit.

[appbox appstore id828588518 oldprice=“29Kč“]

Audrey

Kvalitní selfie je skvělá věc. Jak ho ale docílit? Aplikace Audrey dokáže pořídit váš autoportrét a umožní úpravy fotografií za pomoci hlasových příkazů. Kromě toho zvládne i skenovat čárové kódy i identifikovat nejrůznější objekty.

[appbox appstore id1018870946 oldprice=“179Kč“]

Telepaste
S aplikací Telepaste můžete provádět kopírování a vkládání z jednoho zařízení na druhé během jedné vteřiny. Nepotřebujete Wi-Fi ani Bluetooth připojení, aplikace navíc zvládá automaticky detekovat URL, telefonní čísla nebo údaje o čase.

[appbox appstore id813168221 oldprice=“29Kč“]

CloudHub
Aplikace CloudHub vám umožní upload i download souborů z cloudových úložišť, jako je Box, Dropbox, OneDrive, Drive či iCloud. Disponuje vestavěným FTP klientem, zvládá i import mediálních souborů z fotoalb.

[appbox appstore id972238010 oldprice=“29Kč“]

Rewind Camera

S aplikací Rewind Camera můžete nahrávat „obrácené“ video v reálném čase. Aplikace dokáže v opačném sledu zaznamenat nejen video, ale i zvukovou stopu.

[appbox appstore id767993157 oldprice=“29Kč“]

Free Video Player
Free Video PlayerFile je správce souborů, který zvládne dekomprimaci i komprimaci archivů, disponuje prohlížečem pro většinu běžných dokumentů MS Office i iWork, vestavěným webovým prohlížečem se schopností převádět webové stránky do formátu PDF a řadou dalších skvělých funkcí.

[appbox appstore id1109695492 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 11917

Dnes nejčtenější

.