Zavřít reklamu

Nejdůležitější událost společnosti Apple v letošním roce se nezadržitelně blíží a do představení nejnovějších iPhonů zbývají pouhé desítky hodin. Apple by měl v letošním roce podle dosavadních spekulací ukázat světu rovnou tři nové iPhony mezi které bude patřit iPhone 7s a iPhone 7s Plus, ale také iPhone 8. Vše vypukne již v úterý 12. 9. a to přesně v 19:00 našeho času.

Letos jsme pro vás připravili nejen hromadu článků, které se zaměří na všechny novinky, jenž Apple představí, ale od 18:45 začne na našem serveru také živý přepis v češtině, ve kterém se dozvíte v reálném čase vše co Apple představuje. Pokud tedy angličtina není vaši silnou stránkou, o všem se dozvíte v přímém přenosu v češtině přímo na LsA. Pokud vám angličtina nedělá žádný problém, můžete sledovat přímý přenos na apple.com nebo přímo ve své Apple TV.

Již během keynote budou vycházet první články informující o novinkách, které Apple představil, jako vždy je pro vás připravuje tým několika redaktorů a články budou vycházet až do brzkého rána následujícího dne, abyste se dozvěděli o všech novinkách co nejvíce. Pokud chcete, aby vám neunikla žádná z novinek, přidejte si buď do svého prohlížeče push notifikace z našeho serveru nebo do své RSS čtečky náš feed, který naleznete přímo zde. Pokud se chystáte na koupi novinek, které Apple představí, především pak nového iPhonu, budete zřejmě prodávat svůj stávající telefon, od toho je zde pro vás Apple Bazar.

iPhone_8_keynote

Dnes nejčtenější

.