Zavřít reklamu

Levné letenky přijdou vždycky vhod. Služby vyhledávání levných letenek nabízení i některé specializované vyhledávače, zaměřené na porovnávání důležitých parametrů. Svůj vlastní vyhledávač s názvem Google Flights provozuje i společnost Google. Ten nyní nabízí své služby i slovensky hovořícím zákazníkům.

Vyhledávače levných letenek fungují na stejném principu, jako například populární srovnávače cen. Potenciální zákazník zadá potřebné parametry, jako je například datum, počet přestupů nebo typ letenky. Google Flights ocení zejména ti uživatelé, kteří využívají i jiné služby Google, jako je například Gmail nebo Google Assistant. Užitečný ale bude pro kohokoliv. Dokáže nejen vyhledat letenky za nejpříznivější ceny, ale umí vás i upozornit na změny cen sledovaných letenek.

Webové rozhraní služby Google Flights je od čtvrtka 7. září dostupné i ve slovenském jazyce. Služba ušetří zákazníkům nejen peníze, ale i čas. Ke Google Flights se dostanete zadáním výrazu „Google letenky“ do vyhledávače nebo kliknutím na tento odkaz. Google Flights je k dispozici jak na počítači, tak i na smartphonu. Společnost Google má pro ty, kteří se chystají na cesty, k dispozici nejen službu Flights, ale třeba i Destinace nebo Google Trips.

Basic RGB

Zdroj: Cestujemespolu

Dnes nejčtenější

.