Zavřít reklamu

Je to pár dní, co Apple informoval o tom, že ruší svůj tradiční Apple Music festival (původně iTunes festival), který se v Londýně konal 10 let. Shodou okolností je to pár minut, co společnost Spotify oznámila, že připravuje svůj vlastní festival, který se bude jmenovat Who We Be.

Who We Be je název populárního playlistu, který na Spotify odebírá více než 143 tisíc odběratelů. Festival se uskuteční 30. listopadu v Alexandra Palace. Předprodej vstupenek bude zahájen již toto pondělí. Cena jednoho lupenu je stanovena na 35 liber.

Pokud náhodou v Londýně bydlíte a uvažujete nad tím, že se půjdete na festival podívat, můžete se těšit na interprety jako Bugzy Malone, Cardi B, Dizzee Rascal, Giggs, J Hus a Stefflon Don. Pokud na festival cestu nemáte a někdo z těchto interpretů vás zaujal, nemusíte zoufat. S největší pravděpodobností bude společnost celou akci nahrávat a je tak velmi dobře možné, že se živé nahrávky později objeví v nabídce streamovaného obsahu. A to buď ve formě videa, nebo audia.

Apple svou strategii v tomto ohledu poněkud otočil. Místo pořádání festivalu pro mnoho interpretů, nyní spolupracují s jednotlivými interprety o to intenzivněji. Příkladem může být partnerství s rapperem Drakem na jeho loňském turné, nebo exkluzivní koncert s Taylor Swift.

apple_music_festival_2016-1

Zdroj: Techcrunch

Dnes nejčtenější

.