Zavřít reklamu

Před malou chvílí spatřilo světlo světa desátá beta verze systému iOS 11 pro vývojáře. Není se čemu divit, čas do konference se neúprosně krátí a jablečná společnost už mnoho času na doladění chyb ve svých nových operačních systémech nemá, proto tlačí v posledních týdnech beta verze seč to jde. Proto včera vypustila beta verzi nového systému tvOS 11 a nyní iOS 11, další bety můžeme očekávat v následujících hodinách či dnech. Zatím se však samozřejmě jedná o bety vývojářské.

Aktualizaci můžete na svém kompatibilním zařízení vyhledat klasickým způsobem, tj. Nastavení -> Obecné -> Aktualizace Softwaru

O všech novinkách, které se v této betě objeví, vás budeme samozřejmě informovat co nejdříve. Obecně se však dá předpokládat, že jich moc nebude. Už předchozí dvě bety byly totiž spíše dokončovací a dolaďovaly drobné chyby. Stejná situace se dá tedy očekávat i u beta verze desáté. Podle některých diskutujících na zahraničních diskuzích by mohla být desátá beta zároveň finální verzí. To vám však potvrdíme až po pár minutách či hodinách testování.

Pokud nás však s testováním předběhnete a na nějakou novinku přeci jen narazíte, určitě se o ni s námi podělte v komentářích.

ios-11-beta-800x500

Dnes nejčtenější

.