Zavřít reklamu

Apple včera večer aktualizoval aplikaci Apple Events na Apple TV. Během aktualizace si aplikace oblékla barevný kabát, který koresponduje s barvami na pozvánce. Konference se uskuteční už v úterý 12. září v 10:00 PST, tedy v 19:00 našeho času.

Pozvánka na konferenci, kterou cupertinská společnost rozeslala poslední srpnový den, vyvolala na internetu obrovskou diskuzi. Uživatelé totiž spekulovali o tom, zda nám chce Apple svou pozvánkou něco naznačit. Podívejte se na čtyři bláznivé teorie, které se na internetu objevily. Konference bude první událostí, která se odehraje v divadle Steva Jobse v novém Apple Parku.

Hvězdou večera se stane iPhone 8. Podívejte se na jeden z konceptů od designéra @PhoneDesigner:

Abyste nezapomněli, kdy se bude keynote konat, stačí si na iPhonu, iPadu či iPodu v Safari otevřít tento odkaz a vpravo nahoře kliknout na tlačítko Hotovo. Automaticky se vám tak událost přidá do kalendáře a ten vás upozorní jeden den a patnáct minut před vypuknutím konference.

Vedle prémiového iPhonu a dvou „eskových“ modelů by měla jablečná společnost přijít i s třetí generací Apple Watch a pátou generací Apple TV.

apple tv fb

 

Dnes nejčtenější

.