Zavřít reklamu

Do zářijové Apple Keynote chybí již méně než dva týdny. To znamená, že je stále ještě dost času na nejrůznější více či méně věrohodné úniky, týkající se toho, co by mohl přinést připravovaný iPhone 8. V pátek spatřilo světlo světa video s údajným interním reproduktorem a komponenty pro Lightning konektor.

Pravdou je, že se hojně spekuluje o možnostech bezdrátového nabíjení, Apple by však souběžně mohl vylepšit i Lightning konektor, a to způsobem, který by mohl podpořit rychlé nabíjení za pomoci kabelu. V nejnovějším videu můžeme vidět údajný oficiální kožený kryt od Applu na iPhone 8. Kryt má prodloužený vertikální výřez, do kterého by měl pasovat nový duální fotoaparát. Je ale nutno podotknout, že o pravosti by se dalo silně pochybovat.

Práce s kamerou není nic, čím by se kameraman mohl chlubit, a kvalita předváděných komponentů nevypadá, že by pocházela z dílny precizního Applu. Řada indicií naznačuje, že se s největší pravděpodobností bude jednat o některý z čínských klonů.

Předpokládá se, že Apple letos na podzim představí celkem tři iPhony – dvě „nástavby“ iPhonu 7 a iPhonu 7 Plus, a dále dlouho očekávaný, zcela nový model, který by se podle všeho měl pyšnit řadou nových, revolučních funkcí. Nový model by měl mít bezrámečkový, 5,8-palcový OLED displej.

Oficiální jména těchto zařízení jsou zatím záhadou a předmětem mnoha dohadů a sporů, hovoří se například o názvech iPhone 8, iPhone 8 Plus a iPhone Edition. Komponenty, které můžeme vidět na videu, by mohly patřit k iPhonu Edition. Apple má údajně v plánu použití řady zcela nových komponentů, přičemž by se vnitřní uspořádání nového iPhonu mělo od složení jeho předchůdců značně lišit.

iPhone 8 render Martin Hajek FB

Zdroj: 9to5Mac

Dnes nejčtenější

.