Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

DriveBox
DriveBox je interaktivní inteligentní aplikace pro váš osobní či nákladní vůz nebo motocykl. Přináší veškerý váš obsah a zábavu pod střechu vašeho auta. Mezi její funkce patří možnost přehrávání hudby, videa, prohlížení map, volání a řada dalších užitečných věcí.

[appbox appstore id567523580 oldprice=“89Kč“]

FrameLapse
Díky aplikaci FrameLapse můžete každý moment ve svém životě proměnit v úžasný pohyblivý obraz. Obrázky můžete nejrůznějšími způsoby upravovat a přidávat filtry, text nebo samolepky.

[appbox appstore id1084397945 oldprice=“29Kč“]

Coyn
Coyn je jednoduchý, bezpečený a stylový způsob správy vašich financí. Mějte pod kontrolou veškeré své příjmy i výdaje, a to jak doma, tak i na cestách. Aplikace podporuje 3D Touch a Touch ID.

[appbox appstore id1079275652 oldprice=“59Kč“]

TextEdit+
Aplikace TextEdit je k dispozici pro iPad, iPhone i Mac. Své dokumenty tedy můžete vytvářet i spravovat na všech vašich Apple zařízeních. Aplikace podporuje synchronizaci přes iCloud.

[appbox appstore id1070883678 oldprice=“29Kč“]

eBookGoF
Aplikace eBookGoF vám umožní dešifrovat Kindle e-book tak, že e-knihy tohoto formátu budete moci přečíst i na ostatních zařízeních. Zvládne konverzi téměř všech běžných formátů.

[appbox appstore id1198053063 oldprice=“89Kč“]

Spectrum
Spectrum je unikátní aplikace, která umí automaticky kolorovat černobílé fotografie – a to jedním jediným klepnutím. Fotografie můžete ukládat nebo sdílet nejen na sociálních sítích.

[appbox appstore id1158517484 oldprice=“599Kč“]

Emoji Camera
Emoji camera je zábavnou aplikací, která pobaví zejména ty, kdo rádi pořizují fotografie se svými přáteli. Emoji Camera vám poskytne jedinečné filtry v podobě všech možných emojis.

[appbox appstore id1125802891 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 21817

Dnes nejčtenější

.