Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

My Brushes Pro
MyBrushes Pro je unikátní výtvarná aplikace, navržená pro vytváření obrazů a přehrávání celého procesu. Neomezená velikost plátna, neomezené vrstvy, jednoduché rozhraní – to je My Brushes Pro.

[appbox appstore id681045199 oldprice=“89Kč“]

Days Photo Journal
Days je jednoduchý fotodeník, který vám umožní zaznamenávat vaše každodenní vzpomínky. Každou fotografii můžete doplnit krátkým příběhem, celou aplikaci můžete chránit přístupovým kódem nebo otiskem prstu.

[appbox appstore id1114430546 oldprice=“29Kč“]

8mm Vintage Camera
Autentická, univerzální, jednoduše použitelná aplikace pro natáčení na iPhone – to je 8mm Vintage Camera. Zachytí vaše každodenní i nevšední momenty v oldschool vintage stylu a nabídne vám širokou škálu „dobových“ efektů.

[appbox appstore id406541444 oldprice=“59Kč“]

Typic – Text on Photos
Typic je jednoduchá aplikace, která vám umožní přidávat text k fotografiím. Doplňujte své snímky o citáty, vybírejte z nejrůznějších fontů, vytvořte si vlastní přání, vizitku nebo leták.

[appbox appstore id601467470 oldprice=“179Kč“]

Barcode
Barcode je rychlá, precizní a uživatelsky přívětivá čtečka QR a čárových kódů pro iPhone, iPad a iPod touch. Pochází z dílny tvůrců aplikace ProCamera a umožní vám přímo použít veškerá data z kódů, které naskenujete.

[appbox appstore id522354642 oldprice=“29Kč“]

Wonderoom
Wonderoom je funkcemi nabitý, výkonný fotografický editor, umožňující rychlé, ale precizní úpravy všech vašich snímků. Mezi jeho funkce patří možnost undo/redo nebo například autosave.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“29Kč“]

SnowHaze Private Browse
SnowHaze je výkonný soukromý internetový prohlížeč, který bude chránit vaše data na internetu. Jeho používání je stejné, jako u kteréhokoliv jiného prohlížeče, vaše osobní data jsou však při jeho používání zcela v bezpečí.

[appbox appstore id1121026941 oldprice=“149Kč“]

Cat on a Diet
Kočka jménem Dr. Meow se nemůže nabažit lahodných sušenek a potřebuje vaši pomoc, aby se k nim dostala. Jakmile její majitel usne, začínám vám dobrodružství, na jehož konci je lahodná hostina.

[appbox appstore id665828708 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 31817

Dnes nejčtenější

.