Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Applock
Aplikace Applock vám pomůže ochránit váš Facebook, Messenger, Twitter a další aplikace. Vyberte si způsob uzamčení, kterým chcete své aplikace chránit.

[appbox appstore id1217732766 oldprice=“149Kč“]

Contact Widget
S aplikací Contact Widget budete mít vaše oblíbené kontakty doslova na dosah konečků prstů. Aplikace podporuje také zkratky pro WhatsApp, Facebook či Instagram.

[appbox appstore id1014709489 oldprice=“29Kč“]

SysMonitor
SysMonitor je aplikace pro monitoring systémových dat v reálném čase. O datech, týkajících se hardwaru, softwaru, paměti a dalších oblastí, můžete získat přehled přímo z oznamovacího centra.

[appbox appstore id1249798778 oldprice=“29Kč“]

Cycles

S aplikací Cycles můžete snadno dokončit všechny své každodenní úkoly. Cycles vás dokáže skvěle motivovat ve všem, ať už je to cvičení, úklid, venčení psa nebo dodržování pitného režimu.

[appbox appstore id1197611525 oldprice=“59Kč“]

Studio Music Player
Tento jednoduchý, ale chytrý hudební přehrávač posune vaše EarPods sluchátka na zcela nový level. Poskytuje kvalitu přehrávání, kterou obvykle disponují profesionální studiová sluchátka.

[appbox appstore id1064850726 oldprice=“179Kč“]

Stage Pro
S aplikací Stage Pro můžete přivést své nápady k životu – kdykoliv, kdekoliv. Se Stage Pro můžete tvořit, spolupracovat i předvádět. Aplikace umožňuje skicování přes live videa i obrázky, nahrávání videí i záznamy obrazovky.

[appbox appstore id714477455 oldprice=“149Kč“]

Backgammon Premium
Kostky jsou vrženy. Zahrajte si jednu z nejlépe hodnocených her Backgammon na App Store. Máte dvě možnosti on-line hraní, a to buďto přes Game Center, nebo proti přátelům.

[appbox appstore id299466740 oldprice=“59Kč“]

Cityscapes
Přesvědčte se, jak daleko dokážete doskákat po střechách domů, a jak vysokého skóre zvládnete dosáhnout v této nekonečné „běhací“ hře.

[appbox appstore id1199636996 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 3717

Dnes nejčtenější

.