Zavřít reklamu

Jablečné společnost dodržuje poslední týdny pravidelný režim vydávání svých beta verzí nových systémů a jinak tomu není ani tentokrát. Světlo světa totiž spatřily před malou chvílí v pořadí již osmé bety všech nových systémů pro Apple produkty. Mezi nimi samozřejmě nechybí ani tvOS 11 a watchOS 4.

tvOS 11 Beta 8

Jestli jste se před nějakým časem k testování tvOS 11 na své Apple TV odhodlali a jste zároveň registrovanými vývojáři, osmou betu naleznete již tradičně v nastavení systému. Druhou možností je pak propojit vaši Apple TV 4. generace k Macu, přes který lze provést aktualizaci taky velmi snadnou cestou. Pokud jste však doteď k testování odvahu nenalezli, ale zapojit byste se i v této pokročilé fázi systému chtěli, není nic jednoduššího, než se zaregistrovat na webu developer.apple.com a do testování se zapojit.

Pokud se vám však nechce platit vývojářská poplatek, radši se zaregistrujte jako veřejný betatester. K tomu postačí jednoduchá registrace na webu beta.apple.com a následně postupovat podle instrukcí.

Osmá beta se s největší pravděpodobností zaměřuje na opravy chyb a další drobné vychytávky. Pokud se v ní však objeví nějaká zásadní novinka, rozhodně vám o ní co nejrychleji napíšeme.

watchOS Beta 8

Pokud vlastníte jablečné hodinky a jste též registrovanými vývojáři, aktualizujte si svůj systém podle tradičního postupu, tedy pomocí iPhonu, se kterým jsou spárovány. Jestli však zaregistrovaní nejste, platí pro vás stejná pravidla jako pro nové testery u tvOS v některém z odstavců výše.

I u hodinek platí, že se zřejmě nějakých velkých novinek nejspíš nedočkáme a Apple se spíš zaměří na opravy chyb a doladění systému. Po vzoru tvOS 11 vás však o velkých novinkách stoprocentně informujeme.

watchos-4-beta-800x500

Dnes nejčtenější

.