Zavřít reklamu

Máte rádi herní sérii Final Fantasy a doslova ujíždíte na novém patnáctém pokračování této legendární série? Pak vás následující řádky rozhodně pozvednou ze židle. Patnáctý díl jednoho z nejlepších RPG se totiž už brzy objeví i na zařízeních se systémem Android a iOS.

Pokud byste od mobilní verze čekaly zázraky, asi budete trochu zklamaní. Jak sám název Final Fantasy XV Pocket Edition napovídá, bude se jednat o poněkud komornější verzi. Nejspíš se tak neztratíte v obrovském světě, ve kterém jste si mohli při náročných bitvách vychutnat každé stéblo trávy a ani se nepokocháte detaily hrdinů, za které se budete s nástrahami nehostinného světa prodírat. I přes to si však užijete spoustu zábavy. Právě grafika přizpůsobená mobilní platformě dává této hře úplně jiný náboj. A podle traileru není ten náboj vůbec špatný! Ostatně, podívejte se sami.

Skvělá zábava prakticky zaručena

Krom osekané grafiky a menšího světa si užijete starou dobrou partu, která se bude prohánět po pláních v jejich luxusním kabrioletu. Co na tom, že je jejich image spíše vtipná a jejich rysy přespříliš uhlazené, hlavní kouzlo přeci zůstává pořád. Po nějaké chvíli navíc na grafické nedodělky nejspíš úplně zapomenete a naplno se ponoříte do příběhu.

Ten by měl být podle nám dostupných informací rozdělen na 10 kapitol, přičemž bychom si měli zahrát úvodní kapitolu dokonce bez placení. Pokud si tedy nebudete jisti koupí na „první dobrou“, hra se vás pokusí přesvědčit sama. A pokud bude alespoň z části tak zábavná, jako tomu je na konzolích či PC, nad jejím zakoupením pravděpodobně nebudete dlouho váhat.

Jestli jste tedy v poslední době hledali něco, čím se alespoň na pár hodin zabavíte, užijete si zároveň skvělou zábavu a nevadí vám utratit nějaká ta kačka za hru, právě jste dostali skvělý tip. V následujících měsících tohoto roku se totiž dočkáte přesně toho, po čem jste doposud prahli.

final fantasy xv fb

Zdroj: kotaku

Dnes nejčtenější

.