Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Grocery List
Přišel čas dát sbohem nákupním seznamům, narychlo naškrábaným na kousek papíru. Aplikace Grocery List byla navržena pro rychlé a snadné sestavování nejen nákupních seznamů.

[appbox appstore id654642685 oldprice=“89Kč“]

iCar Connect
S aplikací iCarConnect bude vaše řízení ještě bezpečnější a zábavnější. Aplikace je rozdělena do několika různých obrazovek s jednoduchým, přizpůsobitelným, multifunkčním uživatelským rozhraním. Nechte si zobrazit informace o počasí, čase, multimédiích a řadu dalších věcí.

[appbox appstore id541860787 oldprice=“59Kč“]

Calendar Planner
Spravujte svůj čas, své cíle i své plány, a mějte vždy pod kontrolou své seznamy úkolů. Díky integraci s Apple Watch budete mít vždy přehled o tom, co vás čeká.

[appbox appstore id934517166 oldprice=“89Kč“]

Speech Translator
Aplikace Speech Translator je skvělá pro všechny, kdo se chtějí naučit nový jazyk, cestují do zahraničí nebo chtějí konverzovat s cizinci. Okamžitě převede řeč na řeč bez nutnosti zadávání textu.

[appbox appstore id863901982 oldprice=“149Kč“]

AURA
Pořizujte, upravujte a sdílejte své fotografie snáze, než kdy dřív. S tímto výkonným a skvěle navrženým nástrojem pro vás nebude transformace obyčejné fotografie v umělecké dílo žádným problémem.

[appbox appstore id881057428 oldprice=“119Kč“]

Cognition Game
Ve hře Cognition Game je vaším úkolem prosvištět a proplést se skrz bláznivý imaginární svět uvnitř mysli vynálezce. Vaším cílem je obnovit vědcovu paměť a vrátit ho zpět do reality.

[appbox appstore id1095820384 oldprice=“89Kč“]

Colossatron
Převezměte kontrolu nad obřím robotickým hadem a probojujte si svou cestu k nejstrašnější zbrani všech dob. Váš cíl je jen jeden: zničit naprosto všechno.

[appbox appstore id680436745 oldprice=“29Kč“]

Dnes nejčtenější

.