Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Nabíjecí lightning kabel je snad tou nejdůležitějším příslušenstvím, bez kterého by váš iPhone nemohl fungovat. Problémy s výdrží baterie řeší snad každý z nás několikrát v průběhu dne. Je tedy velice důležité, mít vždy po ruce vždy fungující nabíjecí kabel na který je spoleh. Neoriginální nabíjecí kabely mohou způsobovat hned několik problémů. Dochází k vyhoření zásuvek, problémům s nabíjecím konektorem či nenávratnému poškození baterie (způsobuje snížení kapacity baterie). Je tedy velice důležité, zvolit ten správný nabíjecí kabel. Nejlépe certifikovaný originální kus.

  • Originální nabíjecí lightning kabel (1m) pořídíte již od 319 korun! Navíc můžete využít osobního vyzvednutí na prodejně zdarma! – Při objednávání stačí zadat slevový kupón: SKLO20 a získáte 20% slevu z celé objednávky
tvrzeny sklo lightning

BONUS na závěr:

Set 2v1 – ochranné tvrzené sklo a průhledný ochranný kryt

Někteří jablíčkáři si nekupují iPhone kvůli tomu, co umí a nabízí, ale protože se jedná o něco, co je “in” a rádi ukazují ostatním, že “na to mají”. Právě pro tyto uživatele je tu balíček 2v1, který nabízí průhledný ochranný kryt  a průhledné ochranné sklo za skvělou cenu. Průhledný kryt v kombinaci s ochranným tvrzeným sklem perfektně ochrání váš iPhone proti jakémukoliv poškození a především zachová designové zpracování, na kterém se designéři z dílen společnosti Apple pěkně nadřeli.

tvrzeny sklo + obal
tvrzeny-sklo-lightning FB

Dnes nejčtenější

.