Zavřít reklamu

Milujete svět rychlé jízdy a spálených pneumatik na závodních okruzích po celém světě? Pak přesně vás následující řádky velmi potěší. I tento rok se totiž budeme moci bez problému zahrát našich počítačích se systémem macOS nejnovější závodní hru F1 2017, tedy pravou a nefalšovanou jízdu ve formulích. A co je nejpříjemnější? Verze pro jablečné počítače vyjde ve stejný den, jako ta pro PC a konzole, tedy už 25. srpna.

Podle všech dostupných informací, které se v minulých dnech a měsících objevily na veřejnosti, se vývojáři ze studia Codemasters opravdu vytáhli. Krom velmi zajímavého karierního režimu, který bude obsahovat i něco málo z RPG her, se totiž můžeme těšit na celou řady jízdních vylepšení, které by měly požitek ze hry ještě umocnit. Ve hře též nalezneme legendární vozy a závodní týmy, mezi kterými nemůže chybět Ferrari, McLaren, Red Bull Racing, Renault či Williams.

Velkým lákadlem jsou i okruhy. Ty by měly být propracované opravdu do posledního detailu a hráč by z nich měl mít pocit, že za svým monitorem vnímá doslova každý kamínek na trati. Budete si moci projet celkem dvacet oficiálních okruhů, které navíc doplní i čtyři bonusové. Pokud tedy dostanete chuť například na noční závod v ulicích Monaka, s novými F1 to nebude žádný problém.

Propracovaný režim kariéry

Pojďme si však trochu přiblížit již zmiňovanou kariéru. Do kůže jezdce se totiž vžijete na rovných 10 let, což vám dává opravdu dost času na rozvití vaší jezdecké osobnosti a schopností. Vedle samotných řidičských dovedností na vás však v tomto herním režimu čekají i zajímavé výzkumné programy pro zlepšení vaší formule. Díky nim si váš monopost vyladíte postupem času k úplné dokonalosti. Zázraky však nečekejte. I když se vaše formule v jistých atributech slušně zvedne, soupeřům pravděpodobně o tři kola stejně neujedete. Ostatně, to by takovéto hře stejně vůbec neslušelo.

Suma sumárum, hra by měla být pro milovníky rychlých kol opravdovým zážitkem a investice šedesát dolarů je tak zřejmě více než jasná. Vstupenka do závodního ráje totiž za tu cenu rozhodně stojí. Na pátek 25. srpna si proto začněte pomalu žehlit kombinézy a leštit helmy, červená světla nad okruhem pro odstartování závodu totiž každou chvíli zhasnou a váš závod bude odstartován. Tak šťastnou stopu.

f1 2017 for mac fb

Dnes nejčtenější

.