Zavřít reklamu

Už v září světlo světa spatří iPhone 8, který s největší pravděpodobností dostane bezrámečkový design, což vyvolává otázku, jak budou na takovém zařízení vypadat kryty. Ačkoliv výroční model ještě nebyl oficiálně představen, některé společnosti už zahájily výrobu krytů. Spoléhají totiž na to, že finální design jubilejního iPhonu bude totožný s designem uniklých maket.

Redaktoři serveru MacRumors dostali do rukou několik maket i krytů, které vyrobily firmy Yesgo a Olixar. Vytvořili tak video, ve kterém ukazují, jak iPhone 8 bude vypadat v těchto krytech. Pouzdra mají výřezy na zádech pro vertikálně orientovanou duální kameru a ve spodní části pro stereo reproduktory a Lightning port. Výrobci krytů dále očekávají, že bude Power Button větší, než je tomu u současných modelů.

Podívejte se na video, jak vypadají kryty od firem Yesgo a Olixar na iPhonu 8:

Apple v letošním roce konečně nabídne smartphony s indukčním bezdrátovým nabíjením. Právě kvůli této technologii musí být záda vyrobena ze skla. Zatím však nejsou známé podrobnosti, jak bude nabíjení přesně fungovat, ale pouzdro by při nabíjení nemělo vadit, pokud tedy nebude vyrobeno z kovu.

Sice nemůžeme s jistotou říct, že iPhone 8 bude přesně takto vypadat, nicméně vše tomu nasvědčuje. Uvedené makety a kryty jsou založeny na dosavadních únicích a renderech. Dokonce některé specifikace omylem potvrdil i sám Apple ve firmwaru pro inteligentní reproduktor HomePod.

Značky Yesgo a Olixar už prodávají pouzdra na iPhone 8 na svých webových stránkách. Prozatím přijímají předobjednávky, které zákazníci zaplatí až v okamžiku, kdy cupertinská společnost představí iPhone 8.

iphone 8 kryt fb

Dnes nejčtenější

.