Zavřít reklamu

Zaměstnanci společnosti Apple se už pomalu stěhují do nového sídla, což napovídá, že stavební práce jsou takřka u konce. YouTuber Matthew Roberts zveřejnil nejnovější záběry z dronu, na kterých jsou vidět patrné změny v areálu.

Pokud jste se pro srovnání podívali na předchozí video zachycující Apple Park, jen těžko byste hledali nějaké příliš velké změny. Ale bylo vysazena spousta dalších stromů a byly nainstalovány další solární panely na střechy. Vzhledem k tomu, že je oblast kampusu obrovská, některé části jsou ještě neupravené, protože v nich ještě nezapočaly terénní úpravy.

Značná část zaměstnanců se už do Apple Parku přestěhovala. Nicméně někteří čekají, až dělníci dokončí další práce, aby se mohli přesunout do nových kanceláří. Do konce roku by měl být Apple Park dokončen se vším všudy a mělo by do něj denně docházet 12 tisíc pracovníků.

Pozornost si vyžádal interiér kampusu. V porovnání s jinými kancelářskými prostory cupertinské společnosti Apple v novém sídle vsadil na open space kanceláře. Někteří zaměstnanci však nejsou nadšení, protože si myslí, že je to rušivé a že se nebudou na svou práci dobře soustředit.

apple park august fb

Dnes nejčtenější

.