Zavřít reklamu

Přestože iPhone 8 zatím oficiálně ještě ani neexistuje, je povyk kolem něj snad nejintenzivnější od dob, kdy Apple vydal svůj první iPhone. Uživatelé i někteří analytici věří, že „osmička“ spatří světlo světa již letos na podzim. Očekává se silná poptávka v konstrastu se slabšími počátečními dodávkami.

Ti, kteří budou mezi prvními rezervujícími, by mohli iPhone příští generace dostat možná až v listopadu. Server 9to5Mac ale tento týden přišel se zprávou, že se již jednotliví operátoři připravují na chaotický začátek prodeje. Německý Telekom obohatil svůj web o novou stránku, která umožňuje zájemcům zajistit si místo ve frontě na smartphony, jejichž vydání ještě nebylo ani oznámeno.

„Nyní si můžete zajistit svou rezervaci online. Jakmile výrobci jako Samsung, Apple, Huawei atd. představí své nejnovější smartphony, budete pozváni k aktivnímu uplatnění vaší rezervace. Tímto způsobem budete automaticky profitovat z preferované dodávky,“ stojí na stránce.

Program tedy není exkluzivně zaměřen na iPhone, ale vzhledem k vysoké poptávce a omezené dostupnosti, která typicky doprovází vydání nových iPhonů, není těžké si představit, že možnost, kterou Telekom nabízí, bude využívána především potenciálně novopečenými majiteli budoucího iPhonu 8. Není také nijak překvapující, že možnost rezervace je nabízena pouze novým zákazníkům nebo stávajícím zákazníkům, kteří mají zájem upsat se novému tarifu.

Otázka vydání nového iPhonu 8 je čím dál palčivější. Objevují se spekulace o tom, že by vydání mohlo být posunuto na říjen nebo dokonce listopad. Většina odhadujících se ale přiklání k tomu, že iPhone 8 bude představen letos na podzim spolu s iPhonem 7s a 7s Plus.

iPhone 8 render Martin Hajek FB

Zdroj: BGR

Dnes nejčtenější

.