Zavřít reklamu

Pokud jste milovníci rodu Starků z veleúspěšného seriálu Hra o trůny, můžete začít slavit. Apple totiž na svůj kanál na YouTube umístil novou upoutávku na jeho show Carpool Karaoke a hádejte, kdo se jejich autem projede tentokrát? Přesně tak, nemůže to být nikdo jiný než Sansa (Spohie Turner) a Arya (Maisie William) Starkovy.

Už ze samotného traileru je jasné, že se bude do celého dílu tématika GoT vcelku výrazně promítat. O tom ostatně svědčí i úvodní scéna, ve které se nám ukáže nápis „Karaoke is coming“, což je lehce pozměněná ikonická hláška „Winter is coming“ z již zmíněného seriálu. V celém díle nebude samozřejmě nouze o vtipné momenty, zpěv a zapojení fanoušků, kteří se tentokrát asi pořádně vyděsí. A to nejlepší na konec. Tento díl se na Apple Music objeví už příští týden.

Druhý trailer, který se objevil na YouTube, vás má zas předchystat na muzikální vystoupení okouzlující zpěvačky Ariany Grande a Setha Macfarlena. I tady nebude nejspíš nouze o skvělou zábavu.

Je kritika oprávněná?

Apple rozjet vysílání svého Carpool Karaoke teprve před osmi dny. V prvním dílu se představil James Corden a hvězdný Will Smith. Díl však sklidil od kritiky vcelku negativní ohlasy, kteří od celého projektu očekávali něco více „applovského“. Pokud však hledáte něco na odreagování a rádi sledujete něco ve stylu talk-show, určitě se na nový jablečný pořad podívejte. Mě osobně zas tak špatný nepřišel, ba naopak. Samozřejmě k tomu však potřebujete členství v Apple Music,  na kterém je celý pořad exkluzivně vysílán.

carpool-karaoke-fb

Dnes nejčtenější

.