Zavřít reklamu

Společnost Inventec Appliances je údajným dodavatelem inteligentního reproduktoru HomePod, který byl představen v červnu na konferenci WWDC. Apple má zahájit prodej reproduktoru v prosinci, přičemž dodavatel naznačuje, že bude k dispozici pouze omezený počet kusů.

Informoval o tom během tiskové konference David Ho, prezident společnosti Inventec Appliances. Ačkoliv ve svém vyjádření výslovně neuvedl, že se jedná o HomePod, podle všeho mluvil právě o něm. Popsal, že je to vysoce profilované inteligentní domácí zařízení, které má přijít do prodeje koncem tohoto roku, čímž naznačil, že má na mysli reproduktory od Applu.

Takto vypadá HomePod:

David Ho dodal, že v letošním roce bude počet těchto zařízení značně omezený. „V letošním roce budeme dodávat inteligentní domácí zařízení, ale počet bude poměrně omezený. Doufejme, že se to v příštím roce zlepší,“ řekl David Ho analytikům a novinářům během konference. „Inventec Appliances v letošním roce zřejmě dodá 500 000 kusů HomePodů,“ doplnil Arthur Liao, analytik společnosti Fubon Securities.

V roce 2018 by měly reproduktory HomePod dodávat hned dvě společnosti. Vedle Inventec Appliances by se měl do dodavatelského řetězce dostat Foxconn, a tak by se měla výroba výrazně navýšit.  

homepod-white-fb

Dnes nejčtenější

.