Zavřít reklamu

Apple vždy u svých iPhonů dbal na kvalitu zvuku a to nejen při poslechu ze sluchátek, ale snažil se používat poměrně kvalitní reproduktory, aby i poslech přímo z telefonu byl obstojný. Kvalita reprodukce se ještě zvýšila v momentě, kdy Apple přišel s dvojicí reproduktorů, které telefonu dlouhé roky chyběly.

Nyní je tedy iPhone schopen celkem obstojné reprodukce, které se kvalitou vyrovná levným Bluetooth reproduktorům a mnoho z nich i předčí. Problém je ovšem s hlasitostí, která samozřejmě u telefonu není na takové úrovni jako u již zmíněných repráčků. Díky jednoduchému triku si však můžeme pár decibelů hlasitosti přidat.

Stačí když půjdete ve svém iPhonu do Nastavení, zvolíte možnost Hudba a následně vyberete Ekvalizér a v něm nastavíte možnost Noční poslech. Rozdíl je znatelný, ovšem nečekejte, že díky tomuto triku můžete zahodit své bluetooth reproduktory. Abyste pocítili rozdíl, můžete jednoduše ekvalizér během přehrávání hudby vypnout a poté zapnout režim Noční poslech a sami uvidíte, že je iPhone o něco hlasitější.

iphone 7 lightning

Dnes nejčtenější

.