Zavřít reklamu

Minulý týden jsme se hned z několika na sobe nezávislých zdrojů dozvěděli, že nový iPhone 8 dorazí ve třech barevných variantách, oproti současným pěti (šesti, chcete-li počítat Product (RED)). Mělo by se jednat o stříbrnou, černou a novou měděně zlatou. Právě ta poslední jmenovaná je největší záhadou. Přes víkend se na webu objevila informace, která pochází z poněkud pochybných zdrojů. Podle nich by se měla nová zlatá varianta nazývat Blush Gold a měla by být k dispozici pouze ve dvou paměťových konfiguracích.

Informace se objevila na čínské sociální síti Weibo a měla tam být umístěna jakýmsi „Foxconn insiderem“. Vzhledem k anonymní povaze příspěvku je však nutné ho brát se značnou rezervou. Podle tohoto člověka má zlatá barevná varianta interní kódové označení Blush Gold, které se objevuje v rámci celé výroby. Kromě toho by měla být tato varianta dostupná pouze v konfiguraci s 64 a 128 GB interní paměti.

Apple omezoval nabídku pamětí v rámci barevných variant jen jednou, a to u současného modelu, kdy je Jet Black iPhone dostupný pouze se 128, resp. 256 GB paměti. Zdá se nelogické, aby Apple aplikoval toto omezení u nového modelu, ovšem obráceně, tj. pouze 2 nižší varianty paměti. Jak se na potenciální novou barevnou variantu díváte vy? Líbí se vám více než klasická zlatá či Rose Gold?

22366-26941-iphone8copperdummy-l

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.