Zavřít reklamu

Včera nás analytik Ming-Chi Kuo informoval o tom, že se v polovině července začala pomalu ale jistě rozjíždět výroba všech iPhonů, které si pro nás Apple letos připravuje. V návaznosti na to se dnes objevila další informace o tom, že produkce je v tuto dobu již v plném proudu. Novinku přinesl server DigiTimes, který čerpá informace z dodavatelských sítí, které Applu, resp. Foxconnu a Pegatronu, dodávají potřebné komponenty.

Server DigiTimes tvrdí, že na na konci července došlo k obrovskému množství nákupů produktů od dodavatelů, jejichž výrobky slouží jako díly pro telefony od Applu. Další zdroje, tentokrát přímo z výroby, prý potvrdily, že se rozjela plná výroba jak pro iPhone 8, tak pro Skové modely.

Aktualizované loňské modely prý žádné problémy s výrobou nečekají, u nového iPhonu 8 to bude horší, neboť je velmi slabá výtěžnost výroby OLED panelů. V prvních měsících se tak bude jednat o nedostatkové zboží. O nový iPhone 8 s OLED obrazovkou prý bude obrovský zájem (navzdory vyšší cenně) a výroba tak nestíhá, i když se prý výrobci snaží co to jen jde. Výroba OLED panelů prý jede na pokraji plné kapacity.

Kromě těchto informací se na webu opět objevily nové snímky, které by měly zachycovat všechny letošní iPhony. Kromě stříbrného iPhonu se na nich tak objevuje i stříbrný iPhone 7S Plus a černý iPhone 7S.

Sonny-Dickson-iPhone-leaks

 

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.