Zavřít reklamu

V letošním roce se cupertinská společnost opravdu činila. V první polovině roku představila spoustu zajímavých produktů, ale i následující měsíce budou pro příznivce jablečné firmy naprosto vzrušující. Přinášíme vám přehled toho, co má Apple ještě v rukávu.

Apple letos přišel už s několika hardwarovými novinkami. Začátkem tohoto roku představil červenou verzi iPhonu 7 a na červnové konferenci WWDC odhalil aktualizované Macy a nový 10,5palcový iPad Pro. Ale v produktovém portfoliu kalifornského gigantu se toho v následujících měsících objeví mnohem více.

Očekává se, že v září světlo světa spatří zbrusu nový iPhone 8 a aktualizované modely iPhone 7s a 7s Plus. Upgradované verze iPhone 7s a 7s Plus budou vypadat zřejmě naprosto stejně jako současné vlajkové lodě s tím, že budou mít lepší funkce a možná skleněná záda kvůli bezdrátovému nabíjení. Větší pozornost je věnována spíše jubilejnímu modelu iPhone 8, který by měl disponovat OLED displej a měl by přinést bezrámečkový design, bezdrátové nabíjení a další funkce. Spekuluje se dokonce o tom, že cena ikonického zařízení by se měla vyšplhat nad 1 000 dolarů.

Koncepty iPhonu 8 od Apple iDesigner:

Apple by měl rozšířit nabídku inteligentních hodinek o třetí generaci. O Apple Watch Series 3 bylo doposud poměrně málo informací, ale zprávy z posledních dní toho poodhalují trochu více. Apple Watch by měly získat podporu LTE, aby už nebyly závislé na iPhonu, a měly by se dočkat redesignu.

Koncept Apple Watch 3

Už na WWDC Apple ukázal inteligentní reproduktor HomePod, který se však do prodeje dostane až v prosinci. Jedná se o reproduktor, který nabízí spoustu zajímavých funkcí a integraci s platformou Apple Music. Vyjít by měl na 349 dolarů.

Takto vypadá HomePod:

V posledním týdnu se nemluví o ničem jiném než o firmwaru, který Apple vydal pro HomePod. Omylem totiž odhalil některé informace o nadcházejících produktech. Zdrojový kód například prozradil, že Apple pracuje na páté generaci Apple TV, která by měla podporovat formát 4K.

Koncept nové generace Apple TV:

To nejlepší na konec. V prosinci by se měl začít prodávat našlapaný iMac Pro, kterému Apple věnoval pozornost na červnové vývojářské konferenci. Bude se jednat o nejsilnější Mac. Počítač v barevné variantě Space Gray bude disponovat čtyři porty Thunderbolt 3 a umožní připojit až dva 5K displeje. Dále nabídne FaceTime kameru s rozlišením 1080p, 3D rendering v reálném čase a spoustu dalšího. O výkon se postará 8jádrový procesor Xeon, grafika Radeon Vega, 32 GB ECC paměť a třešničkou na dortu bude 10GB Ethernet. Cena iMacu Pro bude začínat na 4 999 dolarech, ale plně naložený přístroj by mohl vyjít až na 17 000 dolarů.

Takto vypadá iMac Pro:

apple-environment logo FB

Dnes nejčtenější

.