Zavřít reklamu

Dnes večer se na webu objevila zajímavý várka informací, týkajících se nových iPhonů. Jsou zajímavější o to víc, že pochází přímo od analytika KGI Securities, Ming-Chi Kua. Ten se očividně opět dostal k nějakým zákulisním informacím a rozhodl se, že se o ně podělí s veřejností.

První hlavní zpráva je, že všechny nové iPhony, které Apple letos představí, se objeví pouze ve třech barevných variantách a to v černé, stříbrné a zlaté. Černou by měla být Jet Black a zlatá bude klasická sytě zlatá, již žádná Rose Gold. Tato barevná paleta by se měla vztahovat jak na iPhone 8, tak na modely 7S a 7S Plus. Všechny nové modely budou obsahovat schopnost rychlého nabíjení. Co se týče výroby iPhonu 8, na plno by se měla dle analytika rozjet již v průběhu září. To je značný posun od jeho původních předpokladů, které počítaly spíše s říjnem.

Na základě tohoto posunu výroby prý Apple představí všechny novinky společně. Představení tak nebude rozkouskované, jak se původně předpokládalo. Kuo však očekává, že iPhone 8 bude z počátku velmi limitovaným zbožím. Je tedy možné, že se bude opakovat podobná situace, jako s AirPods. Zlepšení dostupnosti by mohlo nastat až v 1. kvartále příštího roku.

iphone 8 maketa 1

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.