Zavřít reklamu

Jednou za čas je výměna krytu na vašem jablečném miláčkovi prostě potřeba. Telefon dostane nový, neokoukaný design a vy z něj máte hned daleko lepší pocit. Sehnat však přesně takový kryt, který by se zrovna do vašeho obalového arzenálu skvěle hodil, nemusí být vůbec jednoduché. S tímto problémem se ostatně pravděpodobně setkala většina z vás. I mě trvalo, než jsem narazil přesně na ten kryt, který mi k mému telefonu sedí ze všech nejvíce. O to větší zklamání pak zažijete, když se vám váš vysněný obleček na telefon konečně podaří najít, ale stojí nekřesťanské peníze, které vás od jeho nákupu odradí. Na Alze jsou však v těchto dnech kryty a další příslušenství k mobilním telefonům za opravdu lákavé ceny, které byste mohli při nákupu jistě ocenit.

Na malou ukázku repertoáru na Alze se můžete podívat v naší galerii, na jejich webu je toho pak daleko více:

Je libo kvalitní tvrzené sklo?

To samé v bledě modrém platí i o tvrzených sklech. Designová vychytávka to sice úplně není, i přesto je však občas potřeba vyměnit. V těch lepších případech jen kvůli pár rýhám, v těch horších pak se zatajeným dechem po pádu telefonu na beton. Tak či tak se výměně nevyhnete.

Za následující řádky asi sklidím vlnu kritiky, ale můj subjektivní názor na tvrzená skla je takový, že se vyplatí za ně opravdu připlatit. Neříkám, že jsou veškerá skla z ebay a aliexpressu vyloženě zlo, záruku kvality bych však u nich též hledal velmi těžko (byť mi na starém telefonu krk několikrát zachránily). Není lepší si připlatit za osvědčenou kvalitu a doživotní záruku, než pořád dokola lepit čínská skla a lamentovat případně nad tím, jak se při nárazu o zem neosvědčila? Za mě tedy rozhodně ano.

Pokud se pro nějaké „lepší“ sklo opravdu rozhodnete, neznamená to vždy investici přesahující tisícikorunu. Alza totiž pamatuje i na tento sortiment a svým zákazníkům nabízí skvělá skla za zajímavé ceny. Skla pro modely iPhone 6 a 7 (samozřejmě i „Pluskové“ varianty) mají po hranách zaoblené boky, takže absorbují náraz z každého úhlu a displej telefonu zůstane celý.

iphone-cases-fb

Dnes nejčtenější

.