Zavřít reklamu

Před pár dny se začalo v kuloárech šeptat o něčem nevšedním. Jablečná asistentka Siri si měla zahrát hlavní roli ve filmu po boku hvězdného Dwayna Johnsona, kterého znáte spíše pod přezdívkou The Rock. Z celovečerního filmu se nakonec stal spíše delší reklamní spot, i tak ale určitě stál za zhlédnutí. Zábavnou formou v něm totiž The Rock vypíchl ty nejzákladnější a nejdůležitější funkce jablečné asistentky a ukázal světu, že má Siri opravdový potenciál. Podrobnější informace o tomto videu se dozvíte v našem starším článku.

Uplynulo devět dní a jsou venku další tři krátké patnáctisekundové spoty. Dva z nich jsou přímo vystřiženy z původního příběhu, ten třetí je však menším rozšířením a rozhodně stojí za zhlédnutí.

Siri jako hvězda stříbrného plátna

Tak co, pobavil vás silák se svou věrnou asistentkou? Doufám, že ano. V dalších dnech se totiž podobná videa, která nepatrně rozšíří dosavadní tříminutový spot, očekávat nejspíš dají. Jablečnou společnost totiž může těšit vcelku velký zájem a slušná sledovanost. Na svém YouTube kanále má „jen“ čtyři miliony odběratelů, první video s Johnsonem a Siri však dosáhlo za 9 dní na velmi solidních třináct milionů. To je pro zajímavost šestkrát větší sledovanost, než má úvodní video z červnové WWDC.

Dwaynovo využívání Siri je sice v některých situacích vcelku vtipné, leč občas nereálné. I tak je ale skvělou demonstrací jejich výjimečných vlastností. A co vy? Taky si dáváte selfiečka ve vesmíru, nebo se radši držíte při zemi a restaurujete katedrálu v Římě? Určitě se nám pochlubte do komentářů svými fotkami.

The ROCKxSIRI Dominate the Day FB

Dnes nejčtenější

.