Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Sumhold
Matematika jednoduše. Aplikace Sumhold dokáže nejen okamžitě ukládat čísla, ale i provádět výpočty v jednoduchém uživatelském rozhraní s podporou swipování a funkce copy and paste.

[appbox appstore id687623774 oldprice=“29Kč“]

24H
Aplikace 24H – 24 Hours Tracker for Sleep, Work Cycle Analysis vám pomůže zaznamenávat, sledovat a analyzovat cykly vašeho spánku, práce i cvičení. Aplikace má jednoduché uživatelské rozhraní a podporuje základní gesta.

[appbox appstore id1090728028 oldprice=“59Kč“]

SmartScan Express
SmartScan Express je jednoduchým, rychlým řešením nejen pro skenování, ale i pro ořez, úpravu a sdílení vašich papírových dokumentů, účtenek, tabulí nebo i vizitek.

[appbox appstore id533516060 oldprice=“59Kč“]

PhotoBlender
Fotografujete s iOS zařízením? Experimentujte. S aplikací PhotoBlender můžete skvělým způsobem zkombinovat dvě fotografie do jedné a vytvořit tak neobvyklý kousek do vaší galerie nebo na sociální sítě.

[appbox appstore id1241651554 oldprice=“29Kč“]

SatFinder Pro HD
SatFinder PRO HD je profesionální nástroj pro vyladění vaší satelitní antény. Stačí namířit vaše iOS zařízení se zapnutou aplikací směrem vzhůru a sledovat, které satelity jsou ve vaší oblasti dostupné.

[appbox appstore id599997782 oldprice=“179Kč“]

Privatext
S aplikací Privatext můžete bezpečně a skutečně soukromě zasílat textové i obrázkové zprávy. Vše, co jejím prostřednictvím pošlete, se ze všech zařízení smaže tehdy, kdy o tom sami rozhodnete.

[appbox appstore id454235539 oldprice=“299Kč“]

Weather Query
Aplikací, sloužících k předpovědi počasí, je v současné době na trhu více než dost. Weather Query vám kromě spolehlivé předpovědi nabízí i jednoduchý, minimalistický design.

[appbox appstore id1250685528 oldprice=“59Kč“]

Wonderoom
Wonderoom je funkcemi nabitá, výkonná aplikace pro úpravu fotografií. V přehledném uživatelském rozhraní nabízí možnosti rychlých úprav za pomoci nejrůznějších světelných i uměleckých filtrů a řadu dalších funkcí.

[appbox appstore id1053146472 oldprice=“29Kč“]

Smart Merge Pro
Máte pocit, že adresář ve vašem iOS zařízení začíná trochu přetékat? S aplikací Smart Merge Pro můžete snadno a rychle vyhledat duplicitní programy a poté je sloučit, nebo promazat.

[appbox appstore id519076307 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 27717

Dnes nejčtenější

.