Zavřít reklamu

Apple tento týden spustil na svých stránkách limitované slevy na sluchátky Beats EP, reproduktory Beats Pill+ a sluchátka urBeats. Na zámořské verzi stránek Applu jsou tyto produkty zlevněny o 20 – 30 dolarů.

Sluchátka Beats EP On-Ear se prodávají za 99 dolarů oproti původní ceně ve výši 129,95 dolarů. Snížená cena platí pro všechny barevné varianty včetně červené, bílé, černé a modré. Sluchátka Beats EP jsou v současné době cenově nejdostupnějšími on-ear sluchátky z nabídky Applu – jejich cena je nižší, než cena modelu Solo3.

Slevy se dočkal i přenosný reproduktor Beats Pill+ – zakoupit se dá za 199 dolarů namísto původních 229,95 dolarů. Opět jsou zlevněny všechny dostupné barevné varianty, včetně bílé, černé a červené. Sluchátka urBeats stojí ve slevě 79 dolarů namísto 99,95 dolarů, a to v barevných variantách Silver, Gold, Space Gray, Rose Gold, Black a Ultra Violet.

Červencové slevy u Applu jsou jistě vítanou záležitostí, podobné příležitost k výhodnějšímu nákupu ale nabízejí i prodejci jako například Amazon. Podle údajů na stránkách Applu budou snížené ceny platit do 26 srpna. Na české verzi online Apple Storeu se zatím slevy neobjevily.

beats-product-red-fb

Dnes nejčtenější

.